Inzicht krijgen in je persoonlijke design kan op verschillende manieren. Heb je meer vragen of wil je overleggen over een aanpak op maat, dan kun je contact opnemen via de contactpagina

Basis Reading

In een sessie van twee uur bespreekt Guido de meest wezelijke aspecten in jouw kaart. Het doel van een reading is om je een handleiding te geven voor het nemen van beslissingen die bij jou passen. Met de strategie die je meekrijgt, kun je heel praktisch aan de slag gaan. Human Design nodigt je uit om te onderzoeken en te experimenteren. Een basis reading kan ook wel beschreven worden als een krachtige initiatie in het ontmoeten van je ware zelf.

De reading wordt digitaal opgenomen en je naderhand toegezonden.

Verzoek financiële waardering: € 300,- (excl. btw) 

Let op! Omdat in het boek over Human Design alle basiskennis zeer helder beschreven staat, is het aan te raden eerst het boek te lezen voordat je een afspraak maakt. Veel vragen worden hierin al beantwoord. 

Partners en groepen

Voor (liefdes)partners, vriendengroepen of gezinnen is het mogelijk om een gezamenlijke sessie te boeken. Ter voorbereiding bestudeert Guido de kaarten van de aanwezigen. Tijdens de sessie gaat hij in op de specifieke designs en hun onderlinge overeenkomsten en verschillen. Waar zit de kracht van de relatie en waar botst het? De typen, strategieën en autoriteiten komen hierin met name aan bod.

Ouder en kind

Wie van jongs af aan gewend is om te leven volgens zijn of haar design, voorkomt sterke conditionering van buitenaf. Het Human Designsysteem is dan ook zeer geschikt voor kinderen. Voor een analyse van zoon of dochter is het belangrijk dat eerst het design van één of beide ouders in kaart wordt gebracht.

Bedrijven

Binnen het bedrijfsleven kan Human Design een waardevol instrument zijn op het gebied van personeelsmanagement, recruitment of bemiddeling. Human Design kan als instrument worden ingezet bij hulpvragen of strategische doelstellingen. Neem voor meer informatie en offerte contact op via de contactpagina.

Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

* required

Delen