Het eerste Nederlandstalige boek over het Human Design-systeem is momenteel in zijn zeventiende druk verkrijgbaar in de winkel. Samen met schrijfster Sarah Leers schreef Guido 'Human Design/ De blauwdruk van je leven'.

Het boek geeft een introductie in het Human Design-systeem en je vindt erin uitleg over de centra, kanalen en poorten. Natuurlijk komen ook de vier typen en de autoriteiten aan bod. De theoretische informatie wordt toegelicht aan de hand van Guido’s levensverhaal en zijn ervaringen als Human Design-analist. De afwisseling tussen theorie en persoonlijk verhaal maakt het boek prettig leesbaar en toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in het Human Design-systeem.

Kijk voor een voorproefje bij 'Inkijkexemplaar' op Meulenhoff Boekerij


LEER JEZELF KENNEN EN HAAL HET BESTE UIT JE LEVEN

Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Het Human Design-systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Ben je op emoties gericht of handel je juist heel zakelijk? Ben je een ondernemer of kun je beter afwachten tot je ergens voor gevraagd wordt? Wat is jouw unieke rol in het grotere geheel? Aan de hand van je geboortedatum en -tijd geeft het Human Design-systeem je een handleiding voor je dagelijkse leven. Met deze kennis in de hand, ontdek je waar het in jouw leven werkelijk om gaat.

Over het Human Design-systeem

‘Vraag je je soms af of je wel het maximum haalt uit je leven? Het Human Design-systeem kan het je vertellen.’ GoedGevoel

‘Het Human Design-systeem laat zien hoe je in elkaar zit.’ Happinez

Guido Wernink (1974) kwam in 1995 in aanraking met het Human Design-systeem en ging in de leer bij oprichter Ra Uru Hu. Vanuit zijn visie en ervaring geeft Guido persoonlijke consulten, workshops, lezingen en cursussen op het gebied van Human Design.

Sarah Leers (1981) is eindredacteur en schrijfster. Haar expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. In 2008 kwam ze in aanraking met het Human Design-systeem en werd ze in de materie opgeleid door Guido Wernink.

Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

* required

Delen