Living Your Design

JOUW GRATIS CHART

Datum: 25 & 26 februari 2024 (let op: zondag en maandag!)
Tijden: Beide dagen tussen 10-17 uur
Locatie: De Hoorneboeg; Hoorneboeg 5, 1213 RE Hilversum.
Verzoek financiële waardering: € 300,- (excl. btw// incl. koffie, thee & luxe lunch)
Aantal deelnemers: 10-14 personen

Heb je al een reading laten doen door een IHDS-gecertificeerde analist en wil je je verder verdiepen in de materie van het Human Design Systeem en samen met anderen hiermee experimenteren? Deze workshop is het natuurlijke vervolg op een basis-reading. In de LYD wordt nog eens stilgestaan bij de belangrijkste aspecten in jouw reading; namelijk jouw Type & Autoriteit. Tegelijkertijd wordt een basis gelegd voor inzicht in de theorie van dit systeem door heel grondig door de 9 Centra heen te gaan en te beschrijven wanneer deze wel of niet passend worden uitgeleefd.

Door de aanwezigheid van meerdere mensen gaat de stof leven. De 9 centra worden doorlopen door telkens de groep op te splitsen naar gelang inkleuring, of juist openheid. Hierdoor kun je op een energetische wijze ervaren wat het is om bijvoorbeeld een wilskrachtig of emotioneel persoon te zijn. Bovendien kom je er ook achter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen. De training geeft veel informatie en ondersteunt en bekrachtigt het experimentele proces van het leven van je eigen design.

Wil je meedoen, dan is het in principe de bedoeling dat je de ‘Living Your Design Student Manual’ van te voren bestelt en bestudeert. Deze manual is te bestellen via Human Design Engeland en Human Design America en geeft een uitstekend (engelstalig) overzicht van de basistheorie. In verband met de soms lange leveringstijd en hoge verzendkosten, reik ik dit meer als advies aan en druk potentiële deelnemers graag op het hart, zich in ieder geval (opnieuw) middels het nederlandstalige Human Design boek in de materie te verdiepen. Wanneer iedereen zich namelijk heeft ingelezen, hoeft er niet slechts theoretische kennis te worden overgedragen, maar kan er dieper op het ervaren van de stof worden ingegaan.

Wanneer je een basis-reading hebt gehad, plus de ondersteuning van een LYD-weekend, dan heb je een degelijke ondergrond om je eigen potentieel te kunnen waarmaken. De meeste mensen hebben aan deze twee disciplines genoeg. Voor wie zich nog verder in de theorie wil verdiepen, misschien zelfs tot professionele analist, is deze workshop de eerste noodzakelijke stap. Meer informatie over vervolgtrainingen kun je opvragen via de contactpagina.Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

* required

Delen