Autoriteiten

JOUW GRATIS CHART

Terwijl de indeling in typen vaak als het meest in het oog springende element binnen Human Design wordt beschouwd, kijken analisten vooral ook naar het centrum dat het meest bepalend is voor een Design, de zogenaamde innerlijke autoriteit. De innerlijke autoriteit is het centrum in ons welk de bevoegdheid heeft om beslissingen te nemen.

Ons type geeft aan hoe we onze bijdrage leveren (Manifesteren, Genereren, Projecteren of Reflecteren), onze autoriteit laat zien wat die bijdrage dan vooral is. Wil je handelen en beslissen op de voor jou juiste manier, dan betekent dit dat je niet alleen je strategie hebt te volgen, maar dat je je vervolgens ook afstemt op het meest belangrijke centrum in jouw kaart, je autoriteit. Deze twee aspecten kunnen niet zonder elkaar bestaan. Strategie en autoriteit zijn de basis ingrediënten die je nodig hebt voor het aangaan van jouw Human Design experiment.

Er zijn vijf centra die een innerlijke autoriteit kunnen zijn. Dit zijn het Emotionele centrum, het Sacrale centrum, het Milt centrum, het Ego centrum en het G centrum. In deze volgorde worden ze ook toegekend. Is het centrum van de Emoties ingekleurd, dan betekent dit dat het Emotionele centrum de innerlijke autoriteit is. Zijn het Emotionele centrum en het Sacrale centrum open, dan is het Milt centrum de innerlijke autoriteit. Door je te verdiepen in de eigenschappen van het centrum dat in jouw design de autoriteit is, ontdek je hoe dit centrum je kan helpen bij het nemen van beslissingen.

Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

* required

Delen