LYD training

JOUW GRATIS CHART

Heb je al een consult gehad en wil je je verder verdiepen in de materie van het Human Design Systeem en samen met anderen hiermee experimenteren? Deze tweedaagse workshop is het natuurlijke vervolg op een consult. In de Living Your Design Training wordt nog eens stilgestaan bij de belangrijkste aspecten in jouw consult; namelijk jouw Type & Autoriteit. Tegelijkertijd wordt een basis gelegd voor inzicht in de theorie van dit systeem door heel grondig door de 9 Centra heen te gaan en te beschrijven wanneer deze wel of niet goed worden uitgeleefd.

Door de aanwezigheid van meerdere mensen gaat de stof leven. De 9 centra worden doorlopen door telkens de groep op te splitsen naar gelang inkleuring, of juist openheid. Hierdoor kun je op een energetische manier ervaren wat het is om bijvoorbeeld een wilskrachtig of emotioneel persoon te zijn. Bovendien kom je er ook achter wat het betekent om een manifestor, generator, projector of reflector type te zijn in relatie tot de andere typen. De training geeft veel informatie en ondersteunt en bekrachtigt heel goed het experimentele proces van het leven van je eigen design.

Wil je meedoen dan is het de bedoeling dat je de ‘Living Your Design Student Manual’ ruim van te voren besteld en bestudeert. Deze manual geeft een uitstekend (engelstalig) overzicht van de basistheorie en is het beste te bestellen via amerika. Omdat iedereen de manual al heeft gelezen hoeft er niet slechts theoretische kennis te worden overgedragen maar kan er dieper op het ervaren van de stof worden ingegaan.

Wanneer je een consult hebt gehad plus de ondersteuning van de training, dan heb je een degelijke ondergrond om je eigen potentieel te kunnen waarmaken. De meeste mensen hebben aan deze twee disciplines genoeg. Voor wie zich nog verder in de theorie wil verdiepen, misschien zelfs tot professionele analist, is deze training de eerste noodzakelijke stap. Meer informatie over vervolgtrainingen kun je opvragen via onze contactpagina.

 

LivingYourDesignTraining20&21April2012,indeRoosinAmsterdam.
Living Your Design Training in Centrum de Roos in Amsterdam.

Ontvang de Human Design nieuwsbrief.

 *
Voornaam *
Achternaam *
Email *

Like

Delen